perjantai 22. heinäkuuta 2011

TähtisettiTilasin netistä summilla erivärisiä velour-kankaita. Tämä turkoosi/minttu kangas toi heti mieleeni tällaiset housut ja jämäkankaan ajattelin käyttää Ellin mekkoon tai sitten ompelen Jesselle vaikka tähtipipon, jää nähtäväksi :)  Housun taskuihin kokeilin yhdistää valkoisen velourin sitä kun oli sopivasti jämäpaloja. Taskun suut jouduin kanttaamaan tuolla paidan trikoolla kun musta resori oli päässyt loppumaan mutta hyvä tuli näinkin, ehkä jopa parempi kun ei ole niin paksu :)  Taskun yhdistin housun etukankaaseen valkoisella koristeompeleella jota löytyy myös paidan helmasta ja hihansuista.  Paidan trikoo on jotain alekangasta Oulun löytöpalasta. Aplikaatio on veloureista.
Kaava näihin housuihin on oma ja tämä on tällainen hoikan pojan malli, tuo meidän poika kun on tuollainen hoikkeliini että kaikki kaupan housut joutuu kuristamaan ikävän näköisesti ja oloisesti ruttuun vyötäröltä niin näistä tuli juuri hyvät, eipähän paina ja purista kuminauhat tai nyörit vyötäröllä. Näitä lisää ehdottomasti!


Laitettiin muuten eilen uusi kamera tilaukseen, jospa sitten saisin vähän parempia ja tarkempia kuvia aikaiseksi. jahka ensin opettelen sitä käyttämään 8)  Nappilistatuutoriaalia tulossa piakkoin!

4 kommenttia:

  1. Tosi hieno setti.Mulla on ollut pitemmän aikaa jo tähtivillitys :)

    Kiva, kun kävit blogissani, että löysin sinun bogiisi :) en olekkaan koskaan käynyt täällä, mutta varmasti tulen uudelleen. On sen verran hienoja ompeluksia sulla blogi pullollaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)