maanantai 18. heinäkuuta 2011

Sydämmiä ja ajoneuvoja
Tämä ihana sydänkangas on lojunut kaapissa jo useamman kuukauden. Mietin ensin voiko siitä edes tehdä pojalle puseroa mutta miksipäs ei :) Pöydällä odottelee jo leikattuna Ellille mekko samaisesta kankaasta, tai pikemminkin mekon takakappale :D Täytyy nimittäin käydä hakemassa lisää tätä kun ei aivan riittänyt molemmille tuosta puolesta metristä. Ja nyt sitten olen reenannut ihan olan takaa tuota nappilistan tekoa! 

Alemmassa hihattomassa paidassa on myös nappilista, tämä on myös paita jonka tein ensin ja oikeasti valehtelematta tuohon nappilistan tekemiseen kului 3 tuntia!!! Yritin tehdä sitä valmiin ohjeen mukaan ekat 2,5h, sitten luovutin ja päätin kokeilla käyttää omaa järkeä ja tsadaa, hyvä tuli ja vielä paljon helpommin kuin ohjeessa :) Jos saan aikaiseksi voin kehitellä jonkinlaisen tuutoriaalin kuvien kera miten sen saa tehtyä älyttömän helposti!
Tästä samaisesta keltaisesta kankaasta tein myös Jessen kaverille synttärilahjaksi t-paidan, harmi vain kun en ehtinyt räpsäistä siitä kuvaa. Molemmat kankaat olen ostanut Metsolasta, keltainen kangas oli muistaakseni vielä alessa 10€/m ja nuo nepit olen tilannut netistä, ei kyllä edes kannata ostaa kangaskaupasta kun pyytävät niin järkyttävää hintaa.Sitten vielä vähän alemyynti löytöjä!!!

 Olen hypistellyt tätä mekkosta jo jokusen tovin liikkeessä ja nyt kun löysin sen 40%:n alesta se oli pakko saada!Kuten myös tämä tuulta ja vettä pitävä takki! Hintaa jäi jotain 33€. Olisin ostanut myös Ellille sen haalariversion tästä mutta ei ollut enää kokoja. 

7 kommenttia:

 1. Ihania paitoja! Voi, täällä kaivattais just tuollaista helppoa ja selkeää ohjetta tuon nappi/nepparilistan tekoon, kun en ole uskaltanut aloittaa kokeilemaan, kun mokaan kuitenkin...

  VastaaPoista
 2. Kyllä kiitos nepparilistan teko-ohje! :) Ihana blogi, oot tosi taitava!

  VastaaPoista
 3. tutoriaali kiinnostaa täälläkin ja ihania ompeluksia!!!

  VastaaPoista
 4. Nätti tuo sydänpaita! Mulla vielä kokeilematta nepparilistan teko. Ihania löytöjä olet myös tehnyt :)

  VastaaPoista
 5. Onpas ihania :)
  Tääl kans opiskeltais mielellään lisää!

  VastaaPoista
 6. Kaunis tuo sydänpaita, jos olisin arvannut että tuon kankaan kuviot on noin isoja niin olisin tuota kyllä joskus tilannut! <3

  VastaaPoista
 7. tuo on kyllä todella kaunista kangasta. Ja semmoista paksuhkoa ja tosi pehmeää :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)