keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kitara keskellä yötä!


 Heräsin yöllä kolmen aikaan eikä uni tullut enää millään silmään (uskomatonta!) Niinpä päätin käyttää ajan hyödyksi ja tehdä pojalle harmaan paidan jouluun. Nooh puseroa työstäessä heivasin lumihiutaleet sivuun (ajatuksena oli alunperin silittää hihoihin lumihiutaleet) ja luonnostelin jonkin sortin sähkökitaran paidan eteen. Tein asiat vain väärässä järjestyksessä kun ensin ompelin koko paidan ja sitten vasta aloin silittämään kuviota :D Ja ehkä tuossa aamu viiden hujakoilla aivosolut eivät käyneet ihan täysillä, siltä ainakin kitaran kielet näyttää ;)


Kuva on toteutettu kokonaisuudessaan silitysarkeilla, kitaran keskusta on hopeaa glitteriä (kuvasta ei juuri erotu). Viritin-napit ja virtakytkimet on hotfix-strasseja, kaikki omasta puljusta :)
 Taakse täytyi vielä silittää tämmöinen teksti, silitin vielä tähteen tehosteeksi mini-timantit.
Ihan hyvin voi pojankin paidassa käyttää hotfix-timantteja, eikös? :)

Tällaisia uutuuksia löytyy valmiiden silityskuvien saralta verkkokaupasta :)

7 kommenttia:

 1. Onpa magee paita! Minulta ei ikinä syntyisi mitään järkevää ommelta tuohon aikaan, taatusti vähintään hihat olisi pussit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No jaa, ei mullakaan kaikki ihan putkeen mennyt, jouduin sitten vielä päivemmällä silittämään uudestaan kitaraa kun ilmeisesti olin silitellyt liian vähän aikaa ja reuna repsotti. Onneksi kuitenkin uusintasilitys pelasti paidan ja nyt se on kyllä tosi kiva :)

   Poista
 2. Ihan mieletön paita!!!!! UPEA!!!!! Kannatti herätä kolmen aikaan ;)

  VastaaPoista
 3. Älyttömän hieno! Mulla odottelisi noita arkkeja tuolla kaapissa kun vain rohkaistun tässä kokeilemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä noita isoja rengasneppareita muuten saa?

   Poista
  2. Kiitos, rohkeasti vaan kokeilemaan! :) Tosiaan kannattaa alkuun koekilla minipalalla jollekkin tilkulle niin saa käsityksen oman silitysraudan kapasiteetista. Isot rengasnepit on muistaakseni kärkkäiseltä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)