keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Snowflakes


Täällä alkaa olemaan jo talvi ja ehkä jopa joulu mielessä. Näistä tunnelmista muotoutuikin sitten lumihiutalemekko pehmeästä puuvilla-velourista. Olin hivenen laiska ja ompelin hihoihin ja pääntielle joustopitsin kanttauksen sijaan. ihan nätti tuli näinkin, liekö pitsi kuitenkin olisi saanut olla valkoinen, mutta tähän hätään sitä ei minulta löytynyt.

Lumihiutaleet ovat sametin tuntoista silitysarkkia, tosi hyvin passaa velourin kanssa :) Kokeilin myös jotain muutakin, nimittäin niskaan kokomerkkiä :

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Heitin juuri testipalan pyykkikoneeseen 60 asteeseen, mikäli nämä pienetkin kuviot kestävät hyvin konepesun kuten tähänkin asti niin jatkossa olisi mahdollista shoppailla verkkokaupastamme myös kokomerkkejä, miltä kuulostaa? :) ja koska tuotteet valmistetaan digitaalisesti on tilaajalla mahdollista vaikuttaa tuotteen ulkomuotoon,väriin ym ja nämä merkinnät eivät taatusti hierrä niskassa.


Ja kuten kupla kertoo, nämä suloiset hiutaleet löytyvät nyt myös kaupasta . Otan mielelläni vastaan toiveita ja ideoita valmiista silityskuvioista! 

Jos kiinnostuit kokomerkeistä ja/tai nimimerkeistä otathan yhteyttä info@pikkupiltti.com

PS. Tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua Pikku Piltin arvontaan, Arvontaan pääset tästä

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekko :) Nuo lumihiutaleet sopivat niin hyvin tuohon väriin. Mistä saa tuota joustopitsiä? Oli tosi kiva idea mielestä laittaa sitä. Taidan tilailla noita hiutaleita oman tytön mekkoon :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Tämä on kyllä ihanan rauhoittava kokonaisuus. Joustopitsiä löytyi ihan Eurokankaasta,olikohan jopa että 30snt metrihinta!!! Eli edullistakin vielä :)

  VastaaPoista
 3. Ai että, nyt alkoi tekemään mieli lumihiutaleita. Upea tunika! Ja kiva tuo silitysarkista tehty niskamerkki. Ei tosiaan ainakaan hierrä eikä kutita :)

  VastaaPoista
 4. No niimpä! Ja oli omaan makuuni helpompi kiinnittää kuin kokolapun kohdistaminen keskelle kantatessa pääntietä :)

  VastaaPoista
 5. Aivan huippu idea tuo kokomerkin tekeminen silitysmuovista! Kannatan! Nyt jään odottelemaan josko ne ilmestyisivät nettikauppaasi :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)