lauantai 4. elokuuta 2012

Hupparia syksyynHeipsan pitkästä aikaa! Ompeluksia on tullut tehtyä viimeaikoina mutta harmikseni minulla on niin vähän aikaa postailla niitä tänne blogiin. Tasan kuukauden päästä on myös pikkukolmosemme laskettu aika joten sitten vasta vilskettä riittää talonrakennuksen yhteydessä. Yritän kuitenkin edes silloin tällöin jotain ompeluksia tännekkin laittaa :) Viimeaikoina olen enemmänkin vieraillut muiden blogeissa anonyyminä, meilläkun tämä nettiyhteyskään ei ole edelleenkään paras mahdollinen tähän hommaan, pöh!

 Tässä kuitenkin jotain uusimman Ottobren kaavalla toteutettuna. Mitenkäs muilla jotka olette tätä kaavaa kokeilleet, saitteko onnistumaan siististi tuon vetskarin alareunan? En ole omaani oikein tyytyväinen, liekkö joustofrotee jotenkin venyi leikatessa ja ommellessa tai jotain mutta sain kyllä ratkoa useaan otteeseen että sain edes jokseenkin tyydyttävän yleisilmeen :/

Kankaana käytin Metsolan joustista ja hupussa Eurokankaan kilojoustista.
6 kommenttia:

 1. Pirteä huppari! Minä juuri eilen tein tuolla kaavalla hupaprin ja ihan hyvin sain onnistumaan alaosan! Laitoitko tukikankaan ihan vetskarin alas asti?

  VastaaPoista
 2. Ihanasti sopivat värit yhteen :)

  VastaaPoista
 3. Laitoin kyllä tukikangasta koko matkalle. Aloin vain miettimään tajusinkohan sitten ihan oikein sitä kolmion leikkaamista siellä alhaalla..

  VastaaPoista
 4. Minä varmaan laitoin liian lyhyen tukikankaan tai sitten trikoo vain venähti... Onneksi löytyi sopivaa nauhaa, jolla peitin alareunan, kun en jaksanut alkaa temppuilemaan. Hyvä tuli niinkin :-)

  VastaaPoista
 5. Kiva huppari! Tää on kiva malli. Tuohon vetskarin alareuna-asiaan, minä mokasin jo sen kolmion leikkausvaiheessa ja leikkasin liian pitkälle. Paikka koristaa nyt halkion alareunaa :)

  VastaaPoista
 6. Itsekin olisin laittanut siihen ompelumerkkini mutta minulta on ne tällä hetkellä loppu :/ Saatan kyllä vielä joutua sellaisen siihen ompelemaan, vähän hirvittää miten ekassa pesussa käy.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)