torstai 9. elokuuta 2012

Haalarihemmo part 1.Kävin eilen Eurokankaassa vetoketjuostoksilla ja mitä muuta tarttuikaan mukaan! Ihanan pehmoista, paksuhkoa verkkarikangasta oranssina ja aquan värisenä. Metrihinta ei päätä huimannut, oli nimittäin 9,90e!

Tässäpä olisikin esittelyssä Ellin oranssi haalari, malli ei ollut oikein kuvaustuulella (aijaa ;) mutta tarviikos kaikkien kuvien aina niitä hymykuvia ollakkaan :) Vuoritin hupun ruskealla apilatrikoolla, muuta en alkanut vuorittamaan kun kankaan toinen puoli on niin ihanan pehmoinen. Kanttaukset ja resorit tein tummanruskeasta ja Metsolan rengasvetskari kruunaa retrofiiliksen eikö totta? Kovasti ollaan saatu ihasteluja kauppareissuilla, melkoinen junttieinaripuku tuo kyllä toisaalta on :D 

Ensiviikolla esittelyssä on haalarihemmo nRo 2, kunhan ensin kotiudutaan muumimaailmareissulta jonne lähdemme huomisaamuna kukon laulun aikaan :) 


7 kommenttia:

 1. Hauska hemmolla muumeilla noin makeissa haalareissa! :))

  VastaaPoista
 2. Jopas on kiva! Minä jotenkin vierastan sitä kangasta vaikka sisäpuoli on pehmoinen ja likaa ei tarttuu ja ei rypistyy yms hyviä puolia, mikäs siisä sitten on että en ole uskaltanut sitä käyttää...

  VastaaPoista
 3. Hieno! Minä myös olen hieman vierastanut verkkarikangasta, vaikka äärimmäisen hyvää olisi noilla pikkuvintiöillä ulkoillessa. Täytyy käydä katsomassa löytyisikö täältä Ek:sta, kiitos vinkistä :-)

  VastaaPoista
 4. Muistan kuinka omassa lapsuudessa oli vain verkkapukuja :D Mulla on iso kassillinen verkkakankaita ehtaa 90-lukua ja kotimaista laatua. Yksi haalari neidille onkin leikattuna, vielä ku sais ommeltua. Mutta nuo verkkarivaatteet olis varmaan parhaita hiekkisvaatteita kun liukas pinta on helppo pitää puhtaana! Pitääköhän tässä saman tien ruveta ompelupuuhiin :) Apilta sopii tuohon huppuun kivasti!

  VastaaPoista
 5. ihana ihana. ja jotenkin tämä mallin käyttäytyminen on niiiiiin tuttua :)

  VastaaPoista
 6. Ihana! :)
  Mulla kans odottaa leikattuna verkkarikangasta, joskin vain housujen verran.
  Mut mites sit jos lapsi saa kiukkukohtauksen kaupas (eiks niit saa kaikki lapset?!), vähän liukas pidettävä ;)
  (muistan ku omalla tytöl oli vauvana verkkaripuku nii ei meinannu saada pidettyä normistikkaan sylis ku niin luisti, heh)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)