torstai 24. toukokuuta 2012

Pikkuneiti tänään 1 vuotta!

Tänään on Ellin syntymäpäivä ja riepu joutui viettämään sen kuumeessa :c Onneksi kuitenkin virtaa välillä riitti leikkimiseenkin ja mekkokokeiluun. Ompelin hänelle mekkosen Mekkotehdas -kirjan Katariina kaavalla. Kangas on löytö Eurokankaan palalaarista ja harmittelen etten ottanut isompaa palasta. Tuo on jotenkin niin hurrjan suloinen kangas!

 Tässä pikkuneiti posettaa ;) Toivottavasti tervehdytään viikonlopuksi niin päästään pitämään kunnon kekkerit ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi.


 Isoveli auttaa lahjan avaamisessa (pahoittelut sotkusta taustalla!!!)

Nyt täytyy mennä takaisin pikkupotilasta hoitamaan, tuo kuume on todella korkea, yli 39 astetta jo neljättä päivää ja laskee alas vain lääkkeellä :c Toivottavasti huomena selviää mikä pientä vaivaa, tänään oli tulehdusarvot koholla mutta lääkäri halusi seurata huomiseen mihin suuntaan kääntyvät..


11 kommenttia:

 1. Onnittelut päivänsankarille! <3
  Kaunis mekko!
  Toivottavasti kuume laskee ja selviää, mikä prinsessaa vaivaa. Kyllä on tosiaan korkealla kuume :(

  VastaaPoista
 2. Voi pikkuista, toivotaan paranemista! Meillä onkin saman ikäiset neitokaiset, meillä vietettiin 14.5. 1-vuotissynttäreitä :) Paljon onnea hänelle!

  VastaaPoista
 3. Paljon onn-nee-aaa vaaan! ihanan suloinen neiti ja mekko, toivottavasti sankari paranee pikaisesti :)

  VastaaPoista
 4. Onnea 1v!!! Tosi suloinen mekko!!!

  VastaaPoista
 5. Onnea 1- vuotiaalle! Ihana mekko. Toivotaan pienelle neidille pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 6. Elli kiittää onnitteluista! :)Eilen ei enää ollut kuumetta joten tänään juhlitaan! Olen leiponut yömyöhälle ja vielä pitäis saada koti sille tolalle että tänne kehtais vieraita päästää ovesta sisään... 8)

  VastaaPoista
 7. Onnea pikkuiselle! Tulipas siitä kaunis! Mulla vaan puoli metriä, ja harmittelen myöskin, etten raaskinut sitä puoltatoista ottaa joka sulta jäi. Nyt hamstrailen tuota palaa kun en raaski sitä mihinkään vielä leikata ;) Oli hauska tavata :D toivottavasti joskus uudestaankin!

  VastaaPoista
 8. Elisa: Voi että ompa mukava kun tulit täällä piipahtamaan! Minulla nimittäin on niin huono nimimuisti että jäin harmittelemaan kun en sitten enää muistanut sun nimeä kun kotiin pääsin :D Mutta ehdottomasti, olisi kiva tavata joskus uudestaan! :)

  VastaaPoista
 9. Onnea suloiselle sankarille! Ja onpas tosiaan nätti mekko!

  VastaaPoista
 10. suloisuus! tyttö ja mekko <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)