lauantai 14. huhtikuuta 2012

Valloittava runoratsuTäällä taas :) Näyttää tuo lopputyön tekeminen vievän niin perusteellisesti kaiken ajan kun tuntuu ettei ennätä päivittelemään tänne ompeluksia :/ Mutta tässäpäs olisi muuan viimeaikainen ompelus:Mekko on tilausmekkonen ja itseasiassa siinä sitten itsekin ihastuin kankaaseen niin paljon että siitä oli pakko saada jotain meillekkin. Ja koska tyttö lähti konttaamaan viikko sitten niin ajattelin tehdä jotain käytännöllistä, haalarit :)  Malli on kaikille tuttu Mustikka hieman muokkaillen, ihana keltainen vetoketju on Metsolasta. Kangas on tilattu Seliasta ja on kyllä niin ihanaa että en tiedä joudunkohan vieläkin sitä hankkimaan lisää :b

Ja lopuksi vielä kuva tuosta meidän pienestä piltistä  runoratsu-haalareissa <3

7 kommenttia:

 1. Kangas on kyllä ihana ja laadukkaan tuntuinen! Mullakin odottaa tuossa muutama meeteri, josko ensi viikolla ompelisi sen! Onko sulla tässä ihan tummanruskea resori vai valehteleeko mun silmäni..

  VastaaPoista
 2. Ei kun taitanee ollakin ihan samaa väritystä kuin hepan harja! Ihania ovat! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat asut ja niin suloinen malli =) Pakkohan tuota kangasta on hankkia, kun näkee kuinka hienot vaatteet siitä tulee.

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Hanna: tuo resori on tosiaan sellainen punertavaan menevä ruskea. Ostin kerran Oulun Löytöpalasta ja monet kerrat ihmetellyt mitä ihmettä tuolla oikein teen ja nyt sille löytyi sitten käyttötarkoitus :)

  VastaaPoista
 5. oi <3

  Minulla kans odottaa pala runoratsua toteutusta :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja ompeluksia ja muutenkin ihana ja aurinkoinen blogi sinulla! Liityin lukijaksikin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)