tiistai 10. tammikuuta 2012

Leijona huppari


 Olen jemmannut kaapin pohjalle jo aikapäiviä sitten tätä ihanaa
leijonavelouria. Ajatuksissani ostin vain puoli metriä ja tähän asti olen ajatellut ettei siitä saa 116 senttistä hupparia mutta toisin kävi :) Vuoritin hupun keltaisella velourilla ja vetoketjun alavarat ovat myös keltaista velouria.  Kohdistin kankaan leikkaamisen siten, että huppuun ja takakappaleeseen tuli leijona takaapäin ja etuosassa ja hihoissa leijona on edestä päin. Ja jälleen kerran hihoissa on reilusti pituutta ja resorit pitävät ne aisoissa.






17 kommenttia:

  1. Voi kun Jesse on saanut ihanan hupparin!
    T. Mummeli!

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno ja niin lämpimän näköinen! Mäkin olen monesti yllättynyt puolen metrin palasen riittävyydestä! Extraleveenä varsinkin riittää hyvin vielä huppariinkin!

    VastaaPoista
  3. Miten musta tuntuu että tuo mun kaapissa marinoituva samainen kangas ei koskaan muotoudu yhtä makeaksi huppariksi...?! Ihana! Olet kyllä niiiiin taitava!

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä kuin edellisetkin! Aivan valloittava!

    VastaaPoista
  5. Onpas tutun näköinen huppari! =) Tein kans samasta kankaasta pojalle takin viimekevääksi. Kivan pirtsakka on tuo keltainen vuori!
    http://krassutellen.blogspot.com/2011/03/niin-monessa-blogissa-on-nakynyt-niin.html

    VastaaPoista
  6. Hei! Joulun aikaan sain vinkin tästä blogista, ja nyt olen tainnut katsoa läpi kaikki kuvat... Ihania vaatteita ja ennen kaikkea ihania lasten kuvia! Näitä katsellessa mietin koko ajan, että missä ihmeen välissä noin hienoja taideteoksia ehtii ompelemaan :) kun siinä arjessa nyt taitaa olla vähän muutakin ohjelmaa ;) Mutta sitten huomasin joidenkin bloggausten kellonajat, ja ymmärsin, mistä sitä aikaa riittää... Muistahan kuitenki nukkuakki joskus :) Tosi kiva käydä täällä kurkkimassa, kun ei muuten näköjään koskaan nähdä! Terkkuja meiltä kaikilta ja tirkistelemisiin...
    t. eeron sisko kaisa

    VastaaPoista
  7. Kiitos paljon kommenteista! heh ja Kaisa totta puhut, monesti postauksen kanssa menee aika pikkutunneille vaikka itse ompeluksia saatankin (ainakin joskus) tehdä myös ihmisten aikoihin :) Mukava kun laittelit viestiä, ja siitä tosiaan taitaa olla useampi vuosi vierähtänyt kum viime kerran ollaan nähty..

    VastaaPoista
  8. Vau, tosi hieno. Mullakin olis tätä kangasta vielä jäljellä :)

    VastaaPoista
  9. Todella ihana!!! tulee taas sellainen, tota on pakko saada fiilis :)
    Onkohan s-psoti tullu perille? koitin lakkikaavasta laittaa kuvaa jo joku aika sitte...

    VastaaPoista
  10. Voi kiitos Sani kun laitoit tännekkin viestiä, muuten en olisi huomannut viestiäsi :) Täällä on ollut nyt hiljainen kuukausi ompelusrintamalla mutta kyllä tämä tästä kunhan vähän helpottaa :)

    VastaaPoista
  11. Voi kuin kivan näköinen huppari!
    Ps. Kurkkaapas blogiini ;)

    VastaaPoista
  12. Onpa kaunis blogi ja hienoja käsitöitä. Klikkasin heti itseni lukijaksi :)

    VastaaPoista
  13. Blogissani on sinulle haaste :)

    VastaaPoista
  14. Voi, hurjan hieno. Tää kangas on ollut aina mun suosikki. Onneksi sitä tuli taas myyntiin.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)