maanantai 22. elokuuta 2011

mekkoja mekon perään Onko ihanampaa mekkokangasta pienelle tytölle kuin puuvillainen pallokangas <3 Löysin tätä eri väreissä aivan sattumalta ja olin heti myyty!

Mekko on muuten täysin samalla kaavalla kuin TÄMÄ mutta lisäsin vyötärön rypytyksen päälle "vyön" Tilkunviilaajan laukkusankojen ohjeen mukaisesti ja tosiaan tämä "laukkusanka" päätyi vyötärökaitaleeksi. Myös aiemassa mekossa käyttämäni koukkunauha väistyi vinonauhan tieltä ja tällä kertaa helma on ilman vuorta, yläosa on kuitenkin vuoritettu piilovetoketjun pituudelta.  Lähes samanmoinen mekko löytyi myös kivasta blogista täältä
 Tämä mekko oli ns kokeiluversio kun piirtelin kaavoja isompaan mekkoon, tyttö kasvaa niin nopsaan että näitä mekkoja ei kyllä ehdi käyttää kuin kerran :D  Tässä kankaana Marimekon ihana päärynä ja mekko on kokonaan vuoritettu kierrätetyllä puuvillalla  ( =vanha pehmeä lakana).


Täällä jo kovasti opetellaan olemaan massullaan ja päätäkin kannatellaan jo hyvä tovi <3

Mukavaa uutta alkanutta viikkoa kaikille! Minulla jatkuu mekkotehtailut tilaustyön merkeissä :)

Ja muistakaa arvontaan voi osallistua vielä huomisen päivän! :)Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille!


5 kommenttia:

 1. Pallomekko on ihastuttavan kaunis!!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttavia mekkoja ja hurjan siistiä ompelujälkeä!!

  VastaaPoista
 3. Kauniita mekkoja, pallomekossa on ihanat värit ja päärynämekko on syötävän söpö. =)

  VastaaPoista
 4. Hassunhassua ja hauskaa, kurkkaapas mun blogin postausta elokuulta: http://rockingskidi.blogspot.com/2011/08/summers-last-dress-goes-fifties.html :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)