keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Aa aa ApiNa

Olipas mukava huomata että blogissani on käynyt jo yli sata kurkkimassa :))) Suurin kiitos siitä kuuluu varmasti Sanille joka lisäsi blogini omaan blogilistaansa. Lisää lukijoita kaivataan, vink vink ;)

Koska ilma on jo noin ihanan lämmintä olen täällä ollut niin kesäfiiliksissä että ompelin pojalle tällaisen kesäisen apiNa-setinEnsimmäistä kertaa voin sanoa että olen tyytyväinen applikointiin, wuhuu! Mutta kuten lähikuvista huomaa pitää langanpätkät vielä katkoa pienillä saksilla jahka löydän sellaiset jostain laatikon kätköistä. 


Tämän setin ompeluun kului hurjasti aikaa koska piirsin kaikki kaavat itse apinaa myöten, apina olikin haastavin tapaus kiitos piirustuslahjojeni :) Shortseista halusin tuollaiset pussimaiset, kangas on joustofroteeta ja eteen tein "metsolataskut" piristämään ilmettä. Olen aika tyytyväinen kaarteisiin vaikka ne ehkä hieman kääntyvätkin ulospäin. 


Paita on Myllymuksuilta tilattua ohutta trikoota ja apinassa on käytetty josutofroteeta, velouria ja resorikangasta. 


Melko karvainen tuli apinasta, meinaa vieläkin irrota tuota ärsyttää höttöä! Korvista tein irralliset hörökorvat :)

3 kommenttia:

 1. Voi ku ihana apina-setti!!!
  Kyl niitä lukijoita viel ilmaantuu lisää :)
  Ei minullakaan ollut ensimmäisen 3kk aikana kuin 3-5 lukijaa. Sit niit vaan alko pikkuhiljaa kerääntyyn, muistan sen ilon kn eka 10lukijaa oli täynnä :D . Arvonnat tuppaa lisäämään aina lukijoita. Ja mitä ahkerammin itse kommmentoi toisten blogeissa, sitä useampi piipahtaa vastavierailulle!

  VastaaPoista
 2. kiitti :)
  Juu eiköhän noita tule, hope so! Arvonta olisi kyllä mukava järjestää, vaikka sitten kun olisi se 10 lukijaa kasassa :D Nyt vielä tuntuu aika hassulta järkätä jos sitten osallistujia ei tulisikaan..
  Mutta yllättävän koukuttava tämä blogimaailma kyllä on :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)