lauantai 20. huhtikuuta 2013

Vähän NinjagoiluaTällainen N I N J A G O paita on ollut jo kauan pojan toivelistalla, nyt sitten viimein tartuin tuumasta toimeen. Samaan syssyyn valmistuivat myös kummitytölle ja hänen veljelleen  ninja-pipot. Ninjat eivät näytä olevan vain poikien villitys :) 

Kuva on toteutettu silitysarkeilla, tämä on itseasiassa ensimmäinen versio jossa olen laittanut kaksi väriä päällekkäin ja hyvin toimi! Silitin ensiksi keltaisen ja poistin suojakalvon jonka jälkeen asettelin silmät paikoilleen ja silitin leivinpaperin läpi koko kuvion. Hieman jännitti kuinka keltaisen käy kun joutui kestämään paljon kuumuutta mutta hyvin onnistui ja lopputulos on oikein siisti. 


Jotain muutakin on tullut ommeltua, nimittäin läjäpäin kuviolllisia trikoopaitoja :)

Lisäksi perjantaina sain uuden satsin silitysarkkeja varastoon, mukana myös A I V A N   U P E A T neo-värit!!!! Pinkki on just niin pinkki kuin esim. Molon toppahaalari. Lisäksi tuli täydennystä suurimpaan osaan väreistä jotka kaikki nyt päivitetty verkkokauppaan . Oranssi ja punainen kotiutuvat myös lähipäivinä.

3 kommenttia:

  1. Ninjagot ovat täälläkin kova sana. Syksystä neulottu Ninjago-pipo (samalla idealla eli "vain" nassu ja silmät) on esikoisen suuri lemppari. Tällä hetkellä työnalla Ninjago-päällinen pojan rahiin. :)

    VastaaPoista
  2. Tuosta rahista sainkin inspiksen, voisin tehdä pojalle tyynynpäällisiä sänkyyn, tekisi vaikka punaisen, sinisen, vihreän ja mustan ainakin :) Voisi olla aika kivannäköinen.

    VastaaPoista
  3. Onko tuo tuplasilitysarkkikokeilu kestänyt pesuja hyvin?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)