maanantai 15. huhtikuuta 2013

Sydämmellinen välikausihaalari :)











Lumet on mukavasti alkaneet sulaa ja on aika taas kaivaa kevyemmät kamppeet esille kaapin kätköistä. Ellin viimevuoden välikausipuku oli kuitenkin aivan liian iso Hillalle ja lähdinkin jo kauppoihin hypistelemään josko ostaisin uuden haalarin. Minulla oli jo kädessä Molon ihana vaaleanpinkki välikausihaalari kunnes tulin järkiini ja laitoin sen takaisin hyllyyn, kävelin kaupasta ulos ja ajoin Löytöpalan kautta kotiin ompelemaan.

Päällinen on vedenpitävää ja hengittävää kangasta jossa on hyvä laminointi nurjalla puolella. Teippasin myös innoissani kaikki saumat hihoja lukuunottamatta. Vuoreksi laitoin Majapuun sydän-neuloksen ja on muuten tosi kiva vuorena! :) Hihoissa ja lahkeissa on resorit pidentämässä käyttöikää ja ne tulivat kyllä tarpeeseen, sillä puvusta tuli tosi reilu Hillalle. Lisää särmää sain puvulle silittämällä oranssit sydämmet polvien alle ja olkapäiden alapuolelle hihoihin, silityskangas on myös vedenpitävää joten sopii hyvinmyös ulkovaatteisiin. Vetoketjuksi valitsin oranssin, melko siron ketjun.

 



 Pitihän sitä vielä isosiskollekkin sovittaa kun puku näytti niin reilulta :D Kuvasta voisi päätellä että on Ellille hyvänkokoinen mutta todellisuudessa selän pituus on aivan liian nafti. Tämä puku menee Hillalla varmasti vielä syksyllä ja ehkä jopa ensi keväänä mutta veikkaan että siihen mennessä on jo uusi puku ommeltuna ;)





Tässä vielä muutamia kuvia onnen apila-pipoista joita olen värkkäillyt :) Taidan itse tykätä enemmän apilasta jossa varsi kääntyy ulospäin kuten mustassa pipossa. Ellille tein pipon pinkkinä joka sopii kivasti Villervallan softistakin kanssa :)







 Torstaina tai perjantaina pitäisi kiitolinjan ukkelin tuoda taas lisää silityskankaita, silloin saapuvat myös neon värit, en malta odottaa! Voit hankkia omasi täältä .

PS. Unohtui vinkata Papulandian arvonta jossa voit voittaa Pikku Piltin valmistaman pipon, käykäähän osallistumassa täällä  :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Onpa kivan näköinen haalari. Vaikkakin ensin kiinnitin huomiota lapsen nimeen. Meilläkin on Hilla :-)

    VastaaPoista
  2. Siis voi apua, mitä ihanuuksia olet tehnyt <3!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)