keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Elossa ollaan!

Hei kaikki! Piti nyt äkkiä tulla mummolaan koneelle jotta monen kuukauden paussin jälkeen pääsen päivittelemään kuulumisia tänne. Me ollaan muutettu lähelle tonttiamme johon siis kohtapuoliin aletaan taloa rakentamaan mutta tuonne väliaikaiseen asuntoon ei olla edelleenkään saatu nettiä!!! :/ Joten en ole pystynyt bloggailemaan aikoihin! :(  Ilmeisesti niin kallista lystiä vuokranantajalle laitattaa paritaloon kuitukaapeli (1900€ per asunto) ettei ole vieläkään raaskinut sitä laittaa ja tässä alkaa itsellä jo pikkuhiljaa pinna palaa.

Kunhan vain nyt se oma netti saadaan ni pääsen päivittelemään tekeleitä tänne blogiin ja seurailemaan teidän muiden ihania blogeja :) Mukavaa kevättä kaikille ja pitäkää peukut pystyssä jotta homma etenisi!


4 kommenttia:

 1. Mukava kuulla sinustakin!! Mie jo tässä mietin, että mitähän siulle on sattunut.. Tervetuloa takaisin blogielämään! <3

  VastaaPoista
 2. Minäkin ihmettelin katoamista ja kävin yksi päivä ihan sivuilla katsomassa josko minulla olisi vaan jäänyt päivitykset huomaamatta :) Tervetuloa tänne päin asumaan :)

  VastaaPoista
 3. Huoh pitkässä kuusessa tuntuu olevan! Marssin viime lauantaina hakemaan väliaikaista mokkulaa niin mitä vielä! Sitäkin joutuu odottamaan viikkotolkulla ja ilmeisesti juuri tuossa meidän väliaikaisen talon kohdalla on joku katvealue sillekkin ettei pelaa kunnolla :/

  VastaaPoista
 4. Ihana kun olet tullut takaisin! Uusia postauksia onkin jo odoteltu :))

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)