maanantai 9. tammikuuta 2012

Tilkkupeitto,huoh!



 Nyt täytyy kyllä myöntää että lähdin tähän tilkkurupeamaan "takki auki" -meiningillä, eihän se ole kuin leikata kasa kangasta ja surruutella kiinni. No eihän se ollutkaan niin vaikeaa, mutta sitten kun loppusuora jo häämötti niin jotenkin ihmeen kaupalla minä sain suorakulmion mallisesta peitosta aikaiseksi jonkin ihan muun muodon mitä  alkuperäinen suunnitelma oli, pyh! 



Anyway peitto on käyttäjälleen mieluinen kuten kuvasta voi päätellä ja sen päällä sujuu niin leikit kun nokkaunetkin :)  Päälypuolen tilkut ovat kaikki pehmeää puuvillaa, samoin punaiset reunat. Takapuolella on hurjan pehmoista vaaleanpunaista babyfleeceä joka on varmasti ihana ihoa vasten jos tätä peittoa joskus käytetään ihan oikeasti peittona eikä lattia-luuttuna.  Hmm mun on varmaan pakko tehdä toinenkin jossain välissä ja mä en ala jos en saa sivuista suoria!!

PS. Peiton välissä on jonkin sortin vanua ja yläkulmassa on peiton haltijan nimi. 

2 kommenttia:

  1. Voi kun kiva juttu! Elli kyllä näyttää niin onnelliselta, eikä taida paljon ajatella peiton sivujen suoruutta. Luulenpa, että sitä ei edes huomaa kun Elli siinä hetken pyörii.

    T. Mummeli!

    VastaaPoista
  2. aivan ihana :) joskus minäki saan tillkutyön valmiiks :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)