lauantai 12. marraskuuta 2011

Polkadots mekkosia Pahoittelut kun viime postauksesta on tovi aikaa! Jonkin verran on tullut ommeltua mutta postaaminen on aina siirtynyt kun iltaisin olen ollut niin väsynyt etten ole jaksanut koneelle tulla. Meidän neitillä on nyt semmoinen kausi että haluaa yöllä paljon läheisyyttä enkä minä vielä raaski aloittaa mitään unikoulujuttuja, katsotaan sitten kuukauden päästä :) Mutta joka tapauksessa on tämä vauva-aika niin ihanaa että ihan tippa tulee linssiin kun aika menee niin äkkiä!


Mutta itse asiaan: Nämä mekkoset ovat tilauksesta tehtyjä, toinen kokoa 74cm ja toinen 80cm. Isompaan mekkoon ompelin vyötärönarusta takaa irrallisen jotta sen saa rusetille mikä sitten ihanasti näkyy taaperon kävellessä. Pienempi mekko tulee vauvalle joka enimmäkseen vielä köllöttelee, hänen mekkoonsa en tehnyt rusettia turhaan painamaan.

Molemmat mekot on vuoritettu ja takana on piilovetoketju. Reunat on kantattu mustalla satiinivinonauhalla ja vyötärön nauha on ommeltu joustavasta satiinista, oli muuten haastava ommella kun kangas luisti minkä ehti mutta lopputulos on kiva :)

 Olen nyt vähän kahden vaiheilla laitanko noihin mustia nappeja eteen vai en, mitä mieltä olette? Alemmassa kuvassa on mallailtuna muutama nappi (vielä päällystämättä). Päällystettäviä nappeja minulta löytyy monessa koossa, kiitos nappikauppa punahilkan! :)10 kommenttia:

 1. Ihanat, rusetti selässä on todella suloinen :) Ehkä nup napit antaisivat vielä juhlallisempaa ilmettä mekkoihin. Taisitte olla tänään syömässä Zeppelinissä :) Minä muuten rupesin miettimään, että mahtaakohan meillä olla yhteinen tuttu tai sitten sekoitan sinut johonkin toiseen :D

  VastaaPoista
 2. Hih niin oltiin, kreikkalaisessa :) Olitko sinäkin siellä? Minä olin niin nälkäinen etten tainnut nähdä muutakuin ruokalautasen :D Hmm kuka tuttu? Se on kyllä paljon mahdollista! On tämä maailma pieni :)

  VastaaPoista
 3. Me oltiin siellä meksikolaisen puolella. Tunnistin sinut kun rattaissa oli Ellin nimi ;) No en oo yhtään varma onko meillä yhteinen tuttu mutta omassa päässäni oon asian vaan kuvitellut :D Asuuko sulla ketään tuttuja limingassa, olisin nähnyt sinut yksillä synttäreillä viime marraskuussa. Siellä kun oli raskaana oleva kätilöksi opiskeleva sun näköinen ihminen ja jolla oli pikkupoika mukana :D Saatan siis todellakin vain sekoittaa sinut johonkin toiseen ihmiseen :D

  VastaaPoista
 4. asuu todellakin,olen siellä lukionkin käynyt :) Nyt en vaan saa yhtään päähän kenen synttäreillä, ellei sitten joukkuekaverini tytön synttärit ollu? Ainakin ensvloppuna on 3v synttärit hänen tytöllään :D

  VastaaPoista
 5. Ei voi olla totta :D On mulla aika hyvä muisti! Me asutaan limingassa ja me ollaan siis oltu samoilla synttäreillä, Jani ja minun mies ovat lapsuuden ystäviä ja melkein naapureissa asutaan.

  VastaaPoista
 6. Aaa! Eli samoista kemuista puhutaan :D Ja mekin saimme tontin Limingasta ja keväällä aletaan sinne rakentaan :) Oletteko menossa tänävuonna synttäreille? Minä en vielä osaa sanoa millon me mennään ku teen pari viikkoa harjottelua Posion neuvolassa 21.11 alkaen ja saatetaan lähteä sinne jo pe.

  VastaaPoista
 7. Kauniit mekot! Napit sopisivat hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti napit mekkoihin. Ihania ovat! :)

  VastaaPoista
 9. kiitos kommenteista! :) Ja kyllä,napit niihin sitten laitetaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)