maanantai 14. marraskuuta 2011

Isienpäiväjuttuja Ompelin Elluskalle isäinpäivän kunniaksi sydänmekkosen <3 Valitettavasti en ehättänyt ottamaan kuvaa tytöstä mekkonen päällä kun melkeen samontein sotkettiin se pukluun :)  Jotenki tämmöinen kirkas punainen on tuon tytön väri. Pääntien kanttasin tummanruskealla resorilla ja olalla on pari nepparia.Ja tsadaa!! Kyllä, nyt minulla on se, ikioma peitetikkikone <3 Pikkuisen kirpaisi ostaessa mutta tuo on ollut mahdottoman hyvä ommella ja tekee hyvää jälkeä. Oon ihan mielissään!

 Ja sitten vielä isienpäiväjuttuja: Yläpuolen bokserikokeilut meidän isille ja alapuolen teepparit lasten painatuksilla ukille ja papalle :)
10 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Mahtava kangas!

  Ja nuo isienpäiväjutut on niin ihania!

  Tuosta peitetikkikoneesta. Minkälainen se on oikein? Onko se joku ylimääräinen kone pöydälle vai saumuriin jokin lisäosa? Laitetaanko se vain paikoilleen tms? Onko jokaiselle merkille oma tsydeeminsä?

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko! Ja onnittelut peitetikkikoneen onnelliselle omistajalle :)

  VastaaPoista
 3. Red Dragon: Se on juurikin erillinen kone joka huolittelee toiselta puolen samaan aikaan kun toiselle puolelle tekee 1-3 suoraa ommelta,riippuen montako neulaa käytössä mutta ei siis leikkaa kangasta. Vähän vaikea selittää, mutta siis sillä saa samanlaista jälkeä kuin kaupasta ostetuissa vaatteissa.

  VastaaPoista
 4. oi miten herkullinen mekko ja onnea uudelle koneelle!!!

  VastaaPoista
 5. On tosiaan suloinen mekko. Minulla on tuota kangasta ruskeapohjaisena marinoitumassa kaapissa :) Onnea uudesta koneesta, minkä merkin ostit? Itselläni on Elna ja meillä on ollut sukset ristissä viime aikoina.

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko kyllä, saako tuota sydäntrikoota vielä jostain, mitenköhän minulta on se mennyt ihan ohi! harmin paikka! ;-)

  VastaaPoista
 7. Ihana mekko, kanttaus sopii tosi hyvin! Mulla on ollut tuota beigenä ties kuinka kauan kangaspinossa. Peitetikki sai mut kateelliseksi...

  VastaaPoista
 8. Pikku piltti: Tuo selvensikin jo paljon, että erillinen kone. Voi harmi :)

  VastaaPoista
 9. Hieno mekko.

  Peitetikkikone on ihana kun se toimii :)

  VastaaPoista
 10. Minulla myös on tuota ruskeanakin, olen tehnyt siitä pojalle paidan ja hyvin voi pojallakin käyttää sydän paitaa :)

  Pikku Hoo: Päädyin Janomeen vaikka Oulun ompelutalossa haukkui sen lyttyyn mutta minulla ei ole parin viikon ahkeran käytön jälkeen mitään moitittavaa :) Langatkin olen vaihtanut moneen kertaan ja eripaksuisia kankaita ommellut, tosin silloin tietty pikkusen pitää säätää lähinnä siepparin kiristystä. Toivotaan että pelittää jatkossakin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)