keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Synttäritunnelmia ja kangasvaihtareiden antia





 Viikonloppuna juhlittiin pojan 4v-synttäreitä sankoin joukoin. Teemana oli Turtles kuten kakusta voi päätellä. Kakun koristeli naapurimme ja siitä tuli aivan mahtava! Mahtava kun joku jaksaa nähdä niin paljon vaivaa ja näpertää jotain noin tarkkaa :) Katsotaan jos itsekin vielä joskus hommaisin noita värejä ja pursottimia ja kokeilisin värkätä jonkunlaisen kakun tekeleen.





 kakun pohjan tein kääretorttu-ohjeella ja välissä on valkosuklaa- ja mansikkatäytteet, herkkua!!





 Lohivoileipäkakku oli äitini käsialaa, hän saa tehtyä siitä aina niin ihanan maukkaan että suosiolla olen joka juhliin delegoinut sen hänelle :D Ja tunnustettakoon että ruoanlaitto/leivonta ei ole minun lempipuuhia mutta jos noista täytyisi jompikumpi valita niin sitten leivonta.



Äippä ja Elli isoveljen syntymäpäivänä





 Tässä on vielä kuva Ellistä tasan 5kk päivänä <3 Äkkiä se aika rientää! Niin ja mainittakoon että tuo Bumbo-hässäkkä on mahtava mll:n kirppislöytö, maksoi vaan 10€ pöytineen! Siinä on kiva tutkiskella leluja ja reenailla "syöttötuolissa" syömistä :)




Löysin muuten tänään kangashamstereiden tapaamisen jälkeen kirppikseltä vihdoinkin kauan etsimäni syöttötuolin. Kipaisin vain maalikaupasta kirkkaanpunaista maalia ja tarvikkeet niin tuolista tulee kuin uusi ja ihan Ellin näköinen. Postailen siitä sitten lisää kun saan sen valmiiksi :)






Ja tässä olisi nyt tämänpäiväisen tapaamisen antia!!! IHANAAAA!!! :D Tuo Pikkukiisken suunnittelemalla kuosilla oleva velour ja leijonavelour on uutena kipastu Metsolasta, muut ovat vaihtojen antia. Oikein sormet syyhyävät päästä ompelemaan <3

2 kommenttia:

  1. On kyllä hienosti koristeltu kakku! Voi kääk mitä kankaita, nyt mua harmittaa kun missasin kangasvaihdon! Mullakin on tuota leijona ja metsävelouria :D

    VastaaPoista
  2. hih ja minä urpo ostin tuota leijonaa liian vähän, olin ajatellut siitä "mustikkahaalareita" niin eihän puoli metriä riitä ilveelläkään 74senttiseen. Mitä lie ajattelin kaupassa. Täytyy sitten varmaan tekasta velourmekkonen tai pojalle vetskarihuppari :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)