perjantai 28. lokakuuta 2011

Norsumekko


 Uskomatonta! Blogillani on jo 100 lukijaa! <3 <3 <3  Tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni ja "vanhoille" lukijoillenikin lämpöinen halirutistus :)

Tämä on ny tällainen pikapostaus, tein tuosta söpöstä norsutrikoosta Ellille mekkosen ja siitä tuli kyllä tosi kiva! Helmaa rypytin reilusti ja olalla on nepparit pukemista helpottamassa. Tehosteväriksi valitsin punaisen, kaikki näkyvät ompeleet on ommeltu punaisella, aluksi meinasin jotain aplikaatiohärpäkettä eteen mutta eipä tuo tarvitse mitään, kiva perusmekkonen :)

 Näitä teen kyllä lisää myös velourista. Meillä kun käytetään lähes päivittäin mekkoja, odotusaikana tuttavat sanoi että turhaan mekkoja kannata hommata, ei niitä sitten kuitenkaan pidetä mutta meillä ainakin yleensä aina on mekko ja leggarit tai sukkikset :)

5 kommenttia:

 1. Hieno mekko, eikä tosiaan aplikaatiota kaipaa!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin käytetään joka päivä legginsejä tai sukkiksia ja mekkoja :D ollaan siis samiksia ;)Sopii muuten tosi kivasti mekkoon tuo kangas. Tuon tyyppinen mekkomalli minulla onkin vielä testaamatta! Kivalta näyttää! Teidän Elli on niin lutusen pyöreä kun meidän neiti on mallia hoikka :D

  VastaaPoista
 3. Tosi suloinen mekko! Kun on kiva kangas on yksinkertainen malli usein kivoin, jotta kangas tulee kauniisti esille.

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko! Itse pitkään pyörittelin tuota kangasta ja jotenkin en keksinyt mitään. Sitten vaan ompelin peruspaidan ja hupsista kuosista tuli lemppari <3

  VastaaPoista
 5. juu minäkin meinasin ensin luopua siitä kangasvaihtareiden tapaamisessa kunnes tulin toisiin aatoksiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)