sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Taas niitä ApinOita

Pari päivää sitten ompelin apinajerseystä pojalle paidan josta tuli liian iso, tänän sitten päätin tekaista pienemmän version ja kangasta jäi vielä pieniä paloja jotka olin jo heittämässä pois kunnes kaivoin vauvan lakkikaavani esiin ja sain juuri kankaan riittämään yhteen n.3-6kk kokoiseen lakkiin :) Tässä lakissa vuorena on musta trikoo ja narut ovat ruskeaa resoria. Tämä lakki löytyy huuto.netistä  sillä meillä ei ole tälle käyttöä.Tuossa vielä kuvatus tuosta apinapaidasta. Leikkasin liian lyhkäsen reunakaitaleen resorista niin vetää vähän liikaa tuota kaulusta ryttyyn, enkä muutenkaan ole kyllä ihan tyytyväinen tähän Ottobren (creative workshop 301) paitakaavaan, jotenkin ei istu tuo malli meidän pojalle. Tästä edespäin taidan siis suosiolla tehdä omatekemällä kaavallani.


Asiasta ihan muuhun tänään on muuten rv 38+5 joten vauvan syntymä senkun lähenee, pikkuinen voi syntyä hetkenä minä hyvänsä. Ajattelin järjestää ihka ensimmäisen blogiarvontani sitten kun vauva on syntynyt, palkintoja en ole vielä lyönyt lukkoon mutta ilmoittelen sitten kun sen on ajankohtaista :)

5 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida uuteen bolgituttavuuteen :) ihanan olonen blogi sulla, innolla seuraan! :) ja sitten heti törkeesti: oiskohan mahdollista saada tollasen lätsän kaavaa sulta? :o kun oon kolunnut sata lehtee eikä oo tota ottobrea.. :/ jos ihan mahdoton ajatus niin ok :D

  VastaaPoista
 2. Pakko heti kommentoida uuteen blogituttavuuteen :) Ihanan oloinen blogi sulla! :) Ja sitten törkeesti kyselen heti, oisko mitenkään mahdollsiat saada (esim postitettuna) kaavaa tohon lätsään? oon yrittänt ettiä vaikka ja mistä muttei onnaa :( mut jos mahdoton ajatus niin ok :D

  VastaaPoista
 3. Heippa! Jos tarkoitat tätä vauvan lakkia niin tämän kaavan olen piirtänyt ihan itse eikä sitä löydykään mistään lehdestä (Tuo isomman pojan lakki on sen sijaan Ottobresta muokattu malli).

  Minkä kokoisena tarvitsisit kaavan? Tämän kun olen piirtänyt 40senttiselle päänympärykselle sopivaksi mutta tästä trikoisesta kankaasta tekemäni lakin leikkasin ihan mututuntumalla vähän isomista paloista :)

  Voisin mahdollisesti liittää tänne blogisivulleni tsi-lakinteko-ohjeen josta sen sitten löytäisi muutkin halukkaat mikäli halukkaita on. Ja tietysti olisi sopimatonta jos joku alkaisi väsätä sillä kaavalla lakkeja myyntitarkoitukseen mutta tämä liene itsestään selvää :)

  VastaaPoista
 4. Todella kivan mallinen lakki ja apinoiden kanssa niin söpö :)
  Samantyylistä kaavaa minäkin tos piirrellyt, normi lippikset ku ei pienemmäl pysy päässä ja korvatkin olis ihan hyvä välillä suojata. koeversio viel tekemättä :D
  Varmasti monelle olisi iloa tutoriaalista.
  Ainahan se vaara on että joku hyötykäyttää kaavaa myyntiin, mut aika harvoin tällaisia on.

  Toisaalt on niin vaikea aina sanoa mikä on keneltäkin lähtösin. Esim mä näin ton tyylisen lakin yhdes lehdes, mist sit lähin ajatusta kehitteleen, joten kun mä saan lakkini tehtyä, säki voisit ajatella että idea sulta kopsattu.
  (vaik ei siit kuitenkaan samannäköistä tule) Mut varmaan hoksasit pointitn mitä täs ajan takaa :)

  VastaaPoista
 5. Juu tiedän mitä tarkoitata Sani :) Ja minua ei kyllä haittaa jos joku saisikin ideoita sivuiltani, sehän olisi loistava juttu! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)