torstai 19. toukokuuta 2011

Pöllöjä ja SammakOita

Ihan heti aluksi täytyy kyllä mainita kuinka iloinen olen uusista lukijoista, tervetuloa! :) Kiva tietää ettei välttämättä ihan ypö-yksin täällä höpöttele :)

Mutta sitten ompeluksiin:


 Tällainen mansikkaa herkkutteleva sammakko pomppasi pojan paidalle. Valitettavasti tämän kuvan valotus on kyllä ihan päin mäntyä! Tuossa alemmassa kuvassa velouri näkyy oikean värisenä ja paidan sammakko on siis tehty samaisesta kankaasta. Paidan kankaana sen sijaan on kierrätettyä puuvillatrikoota, oon ihan mielissään ku löysin eurolla kirpparilta alkuperäisen L-kokoisen miesten paidan :) Sammakko olisi ehkä ollut söpömpi limempänä, siksi täytyi kehitellä tuo mansikka ja kieli suuhun antamaan edes vähän väriä. ja sen takia sitten resoritkin ovat räiskyvän punaiset.


Shortsit muovautuivat tuosta jämävelourista kun sitä oli niin onneton palanen ettei siitä oikein mitään järkevää olisi enää saanut aikaiseksi. Tässä kaavana on uusimmasta Ottobrestä ne pienen pojan shortsit tietyin muutoksin, jätin pois läppätaskut ja valesepaluksen. Taskujen muoto on kopsattu Lasten vaatteita -kirjan haalariohjeesta ja tikattu koristeompelein. Kokonaisuudessaan tykkään tosi paljon, näitä vois tehdä lisää ohuemmasta kankaasta :)
Ja sitten vielä jotain tiitiäiselle <3

 Tämän pöllöbodyn kaava on myös uusimmasta ottobresta. Pöllöstä tuli ehkä vähän hupaisa, enemmän näyttää joltain tipuselta mutta uskokaa pois, pöllö se on :) Nuo ylimääräiset sydän hörpäkkeet olisin voinut jättää kyllä pois heti kättelyssä mutta ihan mielissään omeplin niitä paikoilleen sen kummempia ajattelematta. Nepparit on kam-neppejä. En tiedä oletteko muut sitä mieltä että nepit ovat hirveän kalliita?! Siis sellaiset metalliset nepit on melkeen 10€ 20kpl ja tähänkin yhteen bodyyn olisi ohjeen mukaan tullut 9 nepparia, eli yhden kietasubodyn pelkkien neppien hintakustannukset on mun mielestä järettömän suuret :o Kertokaa ihmeessä jos tiedätte jonkun paikan josta saa edullisesti tilattua metallisia neppejä :)Ja sitten viimeisenä muttei vähäisempänä tämä ihanasta satumaa -trikoosta ommeltu "potkupuku" vai mikälie. En muista millä kaavalla olen tämän tehnyt sillä tämä on ensimmäisiä ompeluksiani pienelle, en vain ole aikaisemmin saanut postattua tätä tänne. Ja ainakin Oulun seudulla asuville tiedoksi tätä satumaa kangasta saa punaisella ja siniselläkin painatuksella Löytöpalasta todella edulliseen hintaan! Muistaakseni ostin 50cm kangasta joka maksoi alle 2€! Lasten Metsolasta sen sijaan tämä sama kangas on 10€/m, tosin mustalla painatuksella.

3 kommenttia:

 1. Voi että taas ihanan pirtsakoita vaatteita :)
  Ja aplikaatioita, saas nähdä milloin sitä itse sais aikaiseksi aplikoida, tytöil on kyllä jo monta toivetta :D
  Nepparit on tosi kalliita, sikspä minäki käytän kam-neppareita. huutonetist saatais ehkä löytää edllisesti?! arvailua vain...
  Täytyneeki poiketa jokupv löytöpalas, en ole pitkiin aikoihin siel käyny. nanson yksvärisiä trikoita sielt monasti lähen asiasta tehden hakemaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihania, varsinkin tuo pöllöbody on niin söpönen.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen vähän innostunut nyt noista aplikoinneista ku sain ostettua kunnon tukikankaat :) ja hei noista nepeistä, netistä tosiaan saa paljon edullisemmin, just tein tilauksen Pikku-Auringolta, siellä 10kpl rengasneppejä 1,20€, tilasin heti useamman paketin. Myös Kotimäen puodilla näytti olevan 100kpl 9€ eli vielä vähän edullisempi mutta siellä se tilaushomma pitää hoitaa sähköpostitse ja mä en malta odottaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)