maanantai 23. toukokuuta 2011

retrOa!



Kaksi päivää laskettuun aikaan ja neitikäiselle ehti vielä valmistua tällainen söpöstelymekko! Mekko on ommeltu joustofroteesta kukka-aplikaatioita myöten ja kankaat ovat Lasten metsolasta. Tekaisin vielä kaveriksi tuosta ihanasta apilakankaasta bodyn ja pojalle olisi tuolla paitaan kankaat leikattuna samaisesta kankaasta. Tämän setin kanssa käytettäväksi vaatekaapista löytyy tietty ruskeita sukkahousuja ja puolipotkareita.

Tein mekosta hieman tavallista leveämmän sitä silmällä pitäen että käyttöikä sitten vähän kasvaisi jos tämä menisi vaikka tunikana myöhemmin. Ja täytyihän minunkin kokeilla tuota pyörylää tuohon kaula-aukkoon, ei mitään hajua miten se oikeasti tehdään, kunhan vaan leikkelin summilla etuosaan tuon reiän :o. Ja koska malttamaton olen, siitä puuttuu vielä neppi (samoin kun bodysta kaikki nepit) kun odottelen tilaukseni saapumista mutta tämä täytyi saada heti postattua :D

Kangaspinoni  senkun kasvaa kun viime viikkojen aikana olen oikein hamstrannut kankaita siksi kun ajattelin että sitten ei kuitenkaan tule lähdettyä kangasostoksille kun vauva syntyy..No nyt ei kyllä vähään aikaan ole tarvettakaan :)


Hipun blogin innoittamana kokeilin myöskin itse väsäillä noita merkkejä ja tässä nyt pieni näyte. Kokeilin erilaisilla fonteilla ja väreillä ja osaan laitoin kokonumeron samaan syssyyn. Yhteen paitaan olen tällaisen laittanut ja muutaman kerran pessytkin eikä ainakaan vielä teksti ole kulunut. Puuvillanauhan ostin Nappikikasta, se tuntuu olevan kaikista paras tähän tarkoitukseen, kokeilin myös silkkinauhaan mutta tämä on parempi :)

5 kommenttia:

  1. Oi kun kiva setti ja onnea tulevaan synnytykseen.

    VastaaPoista
  2. kiitos sitä tarvitaan! Jahka tämä tästä käyntiin lähtis :)

    VastaaPoista
  3. Onpas ihanan pirtsakka tunika-mekko :)
    JA ihania noi nauhat! Minä en ole saanut aikaiseksi itse tehtyä, laiskana tilaillut muualta aina :D
    Juu ja täältäkin tsemppiä synnytykseen!!

    VastaaPoista
  4. Ihana mekko ja loistava esimerkki siitä, ettei vauvanvaatteiden tarvitse aina olla väreiltään hattarapastellia.
    Edellisen postauksen shortsisettikin on tosi hieno! =)

    VastaaPoista
  5. Ihania tuotemerkkejä, mekkosetistä puhumattakaan!
    Minunkin tekisi mieleni tehdä tuollaisia sivusaumaan kiinnitettäviä, kun ovat tilattaesa niin kamalan kalliita, mutta kun käytän kuivusrumpua, niissä tuskin pysyis nuo tekstit.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)