tiistai 22. lokakuuta 2013

Kuulumisia :)

Kehtaako tänne kohta enää mitään postausta laittaakaan kun edellinen kerta taisi olla toukokuussa?! JAIKS! Pahoittelut blogin hiljaiselolle, tämä lapsiperheen arki yhdistettynä talon rakennukselle, työlle, opiskelulle ja yritystoiminnalle pitää sen verran kiireisenä ettei ainakaan tarvi miettiä mihin kaiken ajan saa kulumaan :D Mutta en valita!

Paljon olen silti ommellut vaikkei mikään ole blogiin asti päätynytkään. Tässä kuitenkin suloinen Ellimme uutukaisen mekkosensa kanssa, tällainen täytyy ehdottomasti saada myös jouluksi joulun väreissä :) Kankaana Ökö tex -sertifikoitu joustocollege, melkein kuin trikoo, yhtä miellyttävä mutta silti ryhdikkäämpi mekkosissa ja mm. housuissa. Helmaan täytyi tietysti saada sydämet koko komeuden ympäri. Sydämet ovat silitysarkeista omasta puodista.

Pikku Piltti on ottanut myös pienen askeleen eteenpäin toiminnassaan, heh lähinnä siis uuden kaupan merkeissä joka löytyy osoitteesta www.pikkupiltti.com .

Olemme saaneet värivalikoiman mukavaksi silitysarkkien kohdalla, lisäksi uutuuksia putkahtelee aika ajoin, tällä hetkellä ajankohtaisena mainittakoon esim. silitettävä heijastin-arkki :) Arkkien koot ovat 25cm x 25cm uusien postituspussien ansiosta tämä koko on nyt mahdollista toimittaa ilman että arkkia täytyy sulloa kuoreen ;)Valikoimiin on tulossa myös samettipintaiset arkit, en malta odottaa!

Lisäksi olen pähkäillyt ottaisinko myyntiin myös käyttämääni joustocollegea, kangasta olisi kyllä saatavana monen moisissa väreissä, mutta näin pienyrittäjän näkökulmasta asiaa täytyy puntaroida monesta kulmasta ja aloittaa pienestä :) kertokaahan mitä värejä toivoisitte löytyvän Pikku Piltin verkkokaupasta! :)
3 kommenttia:

 1. Verkkokauppa-asiaan en osaa vinkata kun on niin omat ompelukset etten käytä toisten. :) Mutta mukava nähdä että hengissä siellä ollaan edlleen! ;)

  Ihana tuo mekko sydämineen. <3

  VastaaPoista
 2. Ostaisin kyllä joustocollegea, jos tulisi kivoissa väreissä. Tällä hetkellä värivalikoima on pääsääntöisesti aika niukka. Kiva mekko!

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana mekko! Minäkään en malta odottaa noita uusia arkkeja! ;D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)