tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hilla ja huivilakki


Täällä ollaan jo kesäfiiliksissä, sillä sain eilen vihdoin kaavoitettua tämän suloisen huivilakin jota niin moni on facebookissa kysellyt :) Myssyosa on ohkaista ja pehmoista trikoota,samoin solmimisnauhat. Huivi ja lippa puuvillaa pitsisomistein. Kyllä nyt kelpaa auringon paistaa, sillä lippa suojaa tosi kivasti kasvoja mutta lapsi näkee silti hyvin ympärilleen :) Kokeilin samaista lakkia myös isosiskolle ja meni vielä hänellekkin joustavan myssyn ja säädettävien nauhojen vuoksi.

Jotain muutakin on tullut ommeltua, nimittäin "muutamat" pussihousut collegesta :) Olen tällä hetkellä ehkä jopa enemmän tykästynyt collegeen kuin siihen ainaiseen velouriin. Lisäksi Oulun löytöpalasta löytyy tätä nykyä tosi hyvälaatuista collegea jossa on puuvillan seassa elastaania. Harmikseni sitä oli toistaiseksi vain pinkkinä ja mustana ja minulla on tällä hetkellä omissa varastoissani pinkkiä kiitettävän monta metriä niin se jääköön myöhemmäksi. Mutta tulossa on ilmeisesti muitakin värejä. Elastaani tekee vaatteesta joustavan ja vaate säilyttää hyvin muotonsa, ei tule polvipusseja ym.

Jotta housut eivät olisi ihan yksiväriset, tein niihin hieman yksityiskohtia taskujen tereiden ja silityskankaan avulla, aika herkut vai mitä? :)

Silityskankaiden ystäville tiedoksi että uudet värit: violetti, vaaleanpunainen, punainen, keltainen, vaaleansininen ja valkoinen saapuvat torstaina :b  Aikaisemmin julkaisuista väreistä pinkki on väliaikaisesti lopussa,muita värejä on vielä muutama arkki jäljellä,mustaa enemmänkin :)
1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit :)