perjantai 12. lokakuuta 2012

Elli ja enkelimekko


Ette arvaakkaan minkälaista hulinaa meillä on viime viikkoina ollut! 3 lasta joista nuorimmaisilla ikäeroa reilu vuosi ja tähän päälle talonrakennus ja muuta kivaa niin sanoisin että kiirettä piisaa ;) Mutta aina ehtii ommella, vaikka yöllä :)

Pikku Elli ei enää ole niin pieni ja hänestä on kuoriutunut oikea tutkimusmatkailija: kun äidin silmä ihastelee pikkusiskoa esim. imetyksen aikana niin Elli-neiti ehtii tyhjentää vaatteet lattialle ja tehdä milloin mitäkin pientä kivaa äidin iloksi. Kerran sitten yllätin (nojaa, ei se enää edes mikään ylläri ole että kämppä on hujan hajan) hänet jälleen kerran penkomasta kangaslipastoani ja ajattelin mikä pikku-riiviö tuo kikkurapää osaa ollakkaan! Saman tien alkoi omatunto soimata ja ajattelin kuinka ihana tyttö minulla onkaan! <3 Tästä sain inspiraation ja päätin surauttaa ihanalle tyttöselle ihanan enkeli velourmekon! Ja voi että siitä tuli sievä :) Eteen tein nappihalkion jotta kaikki kiva ei olisi vain selän puolella.

Ja koska kotiäitinä rahavarani ovat mitä ovat olen päättänyt uskaltautua paikallisiin joulumyyjäisiin myymään jotain pientä ja kivaa ja tämä mekkonen on saanut paljon ihasteluja niin muun muassa näitä on tulossa sinne myyntiin punaisena ja ruskeana mekkona, molemmissa valkoiset siivet selässä sekä hihattomina ruskeina velourhaalareina joissa myös valkoiset siivet selässä. Halukkaat voivat myös tilata mekkosia ja haalareita sähköpostitse: pikkupiltti@luukku.com . Myös muita värejä saa kysellä :)3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)