keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Pu- puKappas, vihdoin sain minäkin postauksen valmiiksi, onhan tätä jos muuan päivä väännetty imetysten ja vaipan vaihdon lomassa ;)  Mikäs siellä Ellin haalarissa hymyileekään, no P u - P u! Kuten neiti itsekin osaa jo sanoa :) Haalari on pinkkiä joustofroteeta, myös aplikaatio on joustofroteeta, en ole mistään löytänyt valkoista velouria aikoihin joten tuohon oli tyytyminen.
 Haalarin kaveriksi ompelin pallopaidan pinkein kanttauksin ja piti vielä nappi saada pääntielle :)

9 kommenttia:

 1. Onpas suloinen setti ja malli!

  VastaaPoista
 2. Tosi söötti asu! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana! Hienot värit ja söpön "lapsellinen" pupu.

  VastaaPoista
 4. Ihania ompeluksia! Millähän kaavalla olet ommellut pupu haalarin? Kiva käydä lukemassa tätä sun blogia, ihania vaatteita teet!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Pupuhaalari on tehty ihan vain mittaamalla lapsen mitat olka-lahje maahan asti lisättynä alavaraa reilusti, kainalon alta- lahje maahan asti (+alavara)sekä vielä vartalon ympärys kainaloiden alta. Sitten vain piirtämään haluttu muoto haalarille. Etu ja takakpl on lähes samanlaiset, ompelin haaraan soikean palan antamaan tilaa pepulle. Jos valmista kaavaa haluat niin Ottobren mustikkahaalari vois olla samantyylinen, googlettamalla löytyy varmasti lehden numero jossa kyseinen kaava on :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)