keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Omppuja kesäänTilasin joku aika sitten Fabriinasta tätä suloista omppukangasta kahdessa eri värissä. Samaan tilaukseen näpyttelin myös ihanan kirkkaan vihreää joustofroteeta sekä samansävyistä resoria. Tuotoksena syntyi tällä kertaa tytölle mekko ja leggarit ja pojalle perusteeppari :)

Mekko on yön pikkutuntien sovellus, paljain käsin leikkelin mekon muotoon ja ompelun jälkeen jouduin muutamaan otteeseen vielä muokkaamaan mekkoa paremman malliseksi. Hetken mielijohteessa lisäsin vielä lyhyet "puolihihan lärpäkkeet" ja nappiaukon antamaan vähän ilmettä. Ja täälläkin on päästy kokeilemaan tuota kaikkien kehumaa rullapäärmettä ja toden totta, ihastuin siihen oitis! :) Hihojen reunat ja helma on ommeltu rullapäärmeellä ja ommellessa venytin hieman kangasta jotta sain sen lainehtimaan söpösti.

Legginssit on ihan perus kalsarimeiningillä ommeltu, tosin ompelin lahkeiden saumavaroihin kuminauhalla rypytykset ja päälipuolelle vielä suloiset vaaleanpunaiset pikkurusetit. Kerrassaan suloinen kokonaisuus vaikka itse sanonkin.

3 kommenttia:

  1. Ihania!! Mullakin on tytöllä lilasta ompusta tunika, pysynyt kangas hyvänä

    VastaaPoista
  2. Tosi söpöjä vaatteita. :) Minullakin on omppuja vihreänä ja punaisena odottamassa leikkuuta.

    VastaaPoista
  3. Suloisia vaatteita. Ihanan raikas tuo omppukangas!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)