torstai 3. toukokuuta 2012

Kevättä rinnassa


 Edellisestä päivityksestä on taas vierähtänyt jokunen viikko :C Nyt on vain ollut niin älytöntä kiirettä vähän joka rintamalla ja täytyy kyllä sanoa että poden vähän huonoa omatuntoa asiasta :o) Nyt on kuitenkin lopputyö paketissa, ensiviikolla on esityspäivä! Olen myös tehnyt harjoittelua samaan syssyyn joka myöskin loppuu viikon päästä joten jospa sitten pääsen taas sisälle tänne blogimaailmaan :)

Tässä vähän kevätfiilistelyjä Znokin uuden kankaan tiimoilta:

Ompelin kankaasta molemmille lapsukaisille jotain <3 Elli sai tunikamekon punaisin kanttauksin (valitettavasti mekosta ei ole yksittäiskuvaa sillä sottapytty likasi mekon heti kättelyssä enkä tajunnut ottaa mekosta "ennen sovitusta" kuvaa.


Jesse puolestaan kuittasi itselleen v-kaula-aukollisen paidan ruskein kanttauksin. Paidan kaava on ihan se slim-fit, leikkelin vain vapaalla kädellä kaula-aukon uusimman Ottobre -lehden tyyliin. 

Paita sai kaverikseen turkoosista velourista housut, johon aplikoin paidan kuvaa muistuttavan kuumailmapallon. Oi että olikin mukava aplikoida oikealla paininjalalla! Tähän asti olen sokkona surruutellut menemään (ehkä siksi en olekkaan pahemmin aplikoinut viimeaikoina!)
 

 Kohta olisi arvonnan paikka, blogini täytti kohta kk sitten 1-vuotta!!!  Ilmoittelen siitä sitten tarkemmin kunhan saan nämä koulujutut alta pois. Niin ja:

Tervetuloa uusille lukijoille!!!:)

6 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä setti!
    Mulla on tuo kangas odottanut kaapissa kun se näytti musta kankaana livenä jotenkin tyttömäiseltä joten viskasin kaapin perälle, nyt taisinkin innostua, tosi kiva mustalla kanttauksella, kiitti!

    VastaaPoista
  2. Onnea vuosikkaalle!

    Ps. Kurkkaapas blogiini ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)