sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Tildakokeiluja ja muuta pientä
 Näin joulun alla on ollut vaikea löytää aikaa bloggaamiselle, ompelukone on kyllä surrannut tasaiseen tahtiin mutta jostain on ollut pakko tinkiä kun ohjelmassa on ollut myös taloesitteiden selailua ja vaikeita valintoja sen oikean talomallin löytämiseksi, ja voin vain sanoa että vieläkään emme ole varmoja muusta kuin: a. yksikerroksinen talo ja b. 4 makuuhuonetta. Alkuvuodesta täytyy paketti tilata jotta päästään keväällä rakentamaan.

Mutta sitten itse asiaan, yläkuvassa istuskelee elämäni ensimmäinen "Tilda"-kokeiluni. Varsin mukavaa iltanäpertelyä joskin yllättävän paljon vie aikaa kaikki pikku yksityiskohdat. Näitä haluaisin tehdä vaikka ja kenelle ja viedä lahjaksi mutta loppuu kyllä aika kesken. Ensi vuonna sitten taidan kuskata näitä vähän vaikka mihin kissanistujaisiin kun vauhtiin pääsen, olkaa varuillaan :D


 Tämä takki on kokoa 134/140cm ja lähti tilauksena etelään, toivottavasti on käyttäjälleen passeli. Aina vähän jänskättää mallin sopivuus kun ei ole livenä nähnyt mutta toivotaan parasta :) Tykkään noista etutaskuista ja nyt tilasinkin lyhyitä vetoketjuja tähän tarkoitukseen.


Ja sitten vielä vähän pussukoita pukinkonttiin. Pussukoiden sivulapuissa komeilee omistajansa nimi toisella puolella ja toisella puolella Pikku Piltin kuva.

Mukavaa joulunalusviikkoa kaikille! <3
6 kommenttia:

 1. Ihana tilda-enkeli ja kaunis takki! Mukavaa joulua sinnekin!!

  VastaaPoista
 2. Upeita ompeluksia, ne puolikuutasku housut edellisesssä postauksessa ovat superhienot!

  VastaaPoista
 3. Äippä kiittää ihanasta enkelistä! Sen paikka on nyt yöpöydälläni!

  VastaaPoista
 4. Noihin tildailuihin jää koukkuun ;) En ymmärrä, mitä bloggerilla on mua vastaan, en pysty liittymään tähän sivustoon lukijaksi ja oon yrittänyt jo varmaan monta kuukautta :P Mutta lukemassa käyn siis kuitenkin, niin kivoja ideoita ja ajatuksia sun blogi pullollaan :)

  VastaaPoista
 5. höh, ompa jännä! Itseasiasa minullakin on yksi blogi jonka lukija kyllä olen mutta hänen postaukset eivät jostain syystä ole näkyneet vähään aikaan minun "uutisikkunassa" :o

  VastaaPoista
 6. Mäkin huomasin vasta, kun aloin ihmetteleen, et miksei sun postauksista tuu ilmotusta, kun luulin jo ajat sitten liittyneeni... No, menee se näinkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)