tiistai 16. elokuuta 2011

P ö L L Ö -takki ja tunnustus


 Tässäpä olisi minun versioni iiihanaakin ihanammasta RuttuNutun Möökö -neuletakista. Tosiaan tuo pallero on sitten pöllö-tasku vaikkei ehkä siltä kaikkien silmiin näytä. Lankaa kului 4 kerää ja lopussa jouduin vielä penkomaan jämälangoista tuon ruskean kun ei meinannut ihan riittää, siksi hupussa tuollainen hölmö ruskea raita. Kokona tässä on n.110/116cm ja aloitussilmukoita taisi olla 60 

Nopeaahan tällainen valmistuu, mutta tähän kului aikaa useampi ilta kun omasta päästä täytyi kokeilla oikea määrä kierroksia, kavennuksia sun muita niin useasti joutui myös purkamaan. Seuraava takki tulisi varmasti helpommin :)  Samaisesta langasta erivärisenä kylläkin koukulla on seuraavaksi Ellille tästä pussimalli esimerkiksi vaunuihin, katsotaan minkälainen siitä sitten tuleekaan kunhan saan valmiiksi.

Lisäksi olen saanut blogini ensimmäisen tunnustuksen, kaunis kiitos Taikutille :)1.Lempivärini on kautta aikain ollut semmoinen luumun värinen violetti, mutta vaatteissa tykkään lämpimistä sävyistä, ruskeasta, punaisesta, jopa sinapin keltaisesta. Ajatukseni taitavat siintää jo syksyssä kun syksyn värit lämmittävät silmää :)

2. Lempiruoka ehdottomasti hirvipaisti ja pottumuusi :b

3. Lempipaikka oma koti <3 

Jaan tämän tunnustuksen eteenpäin

Maitotyttöpaidat ja Keltanokka -blogeilleLopuksi vielä muistuttelisin arvonnastani joka päättyy 23.8. Pääset suoraan osallistumaan klikkaamalla sivupalkin arvontakuvaketta :)

Hyvää yötä kaikille, tää yökyöpeli lähtis nyt nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Olen ihan hämmentynyt,tämä on todella mukava ylläri, kiitos! :)

    Tosi ihana neuletakki. Itselläkin koukuttais kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Ihana neule ja kyllä tuo pöllö ihan pöllöltä näyttää :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)