lauantai 4. kesäkuuta 2011

Nappilistakokeilua

Vihdoinkin ehdin ommella tämän apilapaidan valmiiksi! Kankaat leikkasin juuri ennen tytön syntymää ja varmaan joka päivä olen ajatellut tekeväni paidan valmiiksi mutta vasta tänään ehdin :D Niin ja pitihän se tosiaan kokeilla tuota nappilistan tekoa elämäni ensimmäistä kertaa eikä se ihan putkeen mennyt, ompelin nimittäin ensin nappilistakankaan nurjalle jne 8) No ratkojaa tarvittiin ja pari voimasanaa niin avot, valmista tuli :)  Annan itselleni anteeksi nuo pienet rypyt listan alalaidassa, tähän paitaan ei nimittäin saanut keskittyä samalla tavalla kuin ennen vauvan tuloa taloon :D 

Yritän ehtiä huomenissa käynnistää blogini ensimmäisen arvonnan, sopivasti 1000 vierailijaakin on käynyt sivuillani kurkkimassa, kivvaa :) Ja tässä vielä vähän loppukevennykseksi kuvatus meiän 11 päivää vanhasta neitikäisestä kesätunnelmissa. (täytynee muuten ommella ohuempi haalari toiselle, saattaa pian olla liian tukala tuossa aikaisemmin tekemässäni)5 kommenttia:

 1. Tosi kiva paita! Löysitkö jostain hyvän ohjeen nappilistan tekoon? En ole itse vielä uskaltautunut kokeilemaan...

  VastaaPoista
 2. Nätti paita,
  Ja tääl edelleen toi nappilistan opetteleminen edessä :D, muistuupi aina mieleen ku näit näkee.
  Mun tekemä: Mielestäni aika hyvät ohjeet löytyy sikaihana blogista :)
  http://siksakkiasaumurilla.blogspot.com/2011/05/nain-teen-nepparilistan-paitaan.html

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen törmännyt jossain blogissa nappilistanteko-ohjeeseen kuvan kera mutta en valitettavasti muista yhtään kenen blogi se oli. Nyt sitten löysin Muksu lehdestä ohjeen mutta sen tarkempaa tietoa en lehdestä muista kun ehdin sen jo palauttaa :/ Mutta kiitti vinkistä Sani, täytyypäs itselläkin käydä vilkaisemassa tuota ohjetta :)

  VastaaPoista
 4. Ihana paita! Ja ihana blogi, jään ehdottomasti lukijaksi! :)

  Apua, itselläkin tekisi mieli kokeilla tuota nappilistaa, mutten ole vielä uskaltanut, pitäisi olla sellainen "väännetään rautalangasta"-ohje minulle! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)